Navigation Menu+

Mâine plec acasă partea 1

Posted on Mar 14, 2017 | 2 comments

 

În 2001, viața Danielei Tarău, o femeie de 29 de ani, a fost aruncată în haos de o eroare judiciară. Totul a început în momentul în care Daniela s-a angajat la o firmă care plasa forță de muncă în străinătate, unde a lucrat doar trei săptămăni.

 

Daniela în 2003, la o lună după ce s-a întors acasă. Primul Crăciun alături de fiul ei, după arest.

 

2 Comments

  1. Recent am descoperit podcast-ul vostru si-mi place, cu mici variatii in functie de subiect si structura. Mi-ar placea ca un narator sa ma introduca putin in poveste (intru direct pe soundcloud) sa stiu putin despre personaj si sa fiu plasat pe firul narativ. In acest episod, “Maine plec acasa”, nu am aflat cum s-a solutionat cazul doamnei Tarau. Am vazut cum s-a luptat cu morile de vant, cum a trecut baiatul ei prin toata situatia, cum a gestionat ea sentimentele pe parcursul lucrarii de doctorat dar mi-ar fi placut un deznodamant mai clar, cum a fost declarata concret nevinovata. Asta pentru ca oricare dintre noi, printr-o conjunctura nefavorabila putem sa ajungem in acelasi caz nestiind cu cine sau pentru cine lucram. Multumesc!

    • salut, Andrei! există partea a doua a poveștii unde poți să vezi cum s-a finalizat cazul ei. Mersi că ai ascultat!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mâine Plec Acasă – Partea 2 | Revin in 5 Minute - […] (Prima parte e aici: https://revinin5minute.com/maine-plec-acasa-partea-1/) […]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *